Nu är det öppet att anmäla sig! Klicka på länken nedan.

LOVSÅNG, GUDSTJÄNSTER, FÖRBÖN,
SEMINARIER, OUTREACH & “DRAGET”

Sebastian Stakset, artist och evangelist. Har skrivit självbiografin ”Bara ljuset kan besegra mörkret
 Berit Simonsson, bibellärare och inspiratör inom OAS-rörelsen. Hon är åttabarnsmor, farmor, mormor och har en teol kand
Cornelia Forsberg, evangelist och grundare av ekumeniska Hope for this Nation
Sanna Välipakka, lovsångsledare och medgrundare till Hope for this Nation
Johannes Börjesson | Johannelunds teologiska högskola
Johannes Börjesson, Präst och talare på seminariet tillsammans med HFTN
Marie-Louise Nilsson
EFS-präst och inspiratör för Alpha-Sverige

Missionsdagen i Kalmar den 19 september

Den här dagen fyller vi Kalmar domkyrka och Lorensbergskyrkan med lovsång, tillbedjan och spännande undervisning. Kom och låt dig inspireras och förvandlas tillsammans med syskon från hela regionen.
FÖR ALLA GENERATIONER!

Anmäl dig!

Dagen arrangeras av EFS och Salt i Sydöstsverige tillsammans med Lorensbergskyrkan, Home, Vasa, Frälsningsarmén och Västerportkyrkan.

För alla barn 6-12 år har vi i ett särskilt program med ”Draget”. Incheckning kl 9:30 i Vasakyrkan. Barnen får välja på 5 olika spår. Utcheckning kl 17.00. ”Draget” är kända för sina superroliga sommarläger. Det blir lekar och aktiviter och barnen kommer få lära känna Jesus och en massa nya kompisar.

Anmäl ditt barn här!

Vi får besök av Berit Simonsson från Oasrörelsen som predikar. Även Alpha Sverige inspiratören och prästen Marie-Louise Nilsson kommer.

Ständigt skivaktuella ”Hope for this nation” leder lovsången. De kommer med ett helt team förebedjare, evangelister och musiker för att tillsammans med oss sjunga ner himlen över Kalmar den här dagen. Och Cornelia Forsberg från teamet kommer predika på förmiddagen och hålla i ett seminarium på eftermiddagen.

På kvällen har du möjlighet att haka på teamet från Hope for this nation på en OUTREACH/GATUEVANGELISATION I KALMAR. Vi möter Kalmarborna med evangeliet om Jesus, ber för sjuka och presenterar Guds närvaro, kärlek, frihet och kraft. Var med och se människor bli förvandlade av Jesus! Det är tid för vårt land att få lära känna vår Gud! Häng på oavsett om du är van eller inte!

Vill du veta mer om HFTNs värderingar klicka här.

Som extra överraskning så kommer innan kvällsmötet en ekumenisk dansgrupp ha en dansföreställning på Stortorget framför domkyrkan. Det kommer bli grymt häftigt!

På kvällsmötet kommer artisten och evangelisten Sebastian Stakset.

INSTÄLLT SEMINARIUM!
Tyvärr meddelar Sebastian Stakset nu att han pga familjeangelägenheter behöver ställa in både seminariet kl 12.30 och kl 14.00.
För att du som anmält dig till något av dessa seminarium inte ska behöva gå lottlös erbjuder vi dig ett av följande val;

1) Nyinsatt seminarium med Alpha inspiratören och EFS-prästen Marie-Louise Nilsson. Kl 14.00 i Lorensbergskyrkan med rubriken ”Stå upp, var ljus!” ( Jesaja 60:1) Hon kommer tala inspirerande om hur Kyrkan i en tid som denna kan vara en enhet och ett ljus i världen.

2) Nyinsatt kvällsmöte med Sebastian Stakset kl 20.00. Eftersom vi endast får ta in 50 deltagare på samlingarna dubblerar vi nu kvällsmötet. Precis som kl 18 kommer Sebastian att predika över temat ”Endast Ljuset kan besegra mörkret.” Lovsång och personlig förbön.

OBS!
-Ni som redan är skrivit in er på dom andra evenemangen har kvar sin bokning.
– För att säkra en plats måste du klicka på länken nedan för att anmäla dig särskilt till dom extrainsatta evenemangen.
– Du som redan har anmält dig till kvällsmötet kl.18.00 behöver inte boka dig på samma möte som är kl. 20.00 utan boka enbart det extrainsatta seminarium kl 14.00.

Anmäl dig här till dom extrainsatta möten!

https://new.memlin.com/view/5f60913fb3964f

Vi vill beklaga det besvär som detta orsakar, men hoppas att du ändå ska hitta ett alternativ som passar dig.


Varmt välkommen att vara med på missionsdagen i Kalmar

Program

Gudstjänster i Kalmar domkyrka

10.00 ”Jag ska ge er en framtid och ett hopp”. Förmiddagsmöte med predikan av Cornelia Forsberg. Lovsång Hope for this nation. Personlig förbön.

14.00 ”Ni är jordens salt”. Mässa med undervisning av Berit Simonsson. Lovsång Hope for this nation. Personlig förbön. Präst Magnus Widholm.

17.30 Dansuppträdande utanför Domkyrkan med ekumenisk dansgruppen ”Move to You” från Kalmar, under ledning av Ulrika Ekström.

18.00 ”Bara ljuset kan besegra mörkret”.  Kvällsmöte med predikan av Sebastian Stakset. Lovsång Hope for this nation. Personlig förbön.

18.00 Parallellt med kvällsmötet – Outreach tillsammans med ett gäng från Hope for this nation. Samling utanför Domkyrkan. 

20.00 ”Bara ljuset kan besegra mörkret”.  Kvällsmöte med predikan av Sebastian Stakset. Lovsång Hope for this nation. Personlig förbön.


Seminarier i Lorensbergskyrkan

10.00 ”Att ge hoppet vidare – lärjungar som gör lärjungar”. Marie-Louise Nilsson från Alpha Sverige. Lovsång och personlig förbön.

INSTÄLLT!
12.30 ”Stå upp, var ljus!”. Sebastian Stakset. Lovsång och personlig förbön.

INSTÄLLT! 14.00  ”Stå upp, var ljus!”. Sebastian Stakset. Lovsång och personlig förbön.

14.00  ”Stå upp, var ljus!”. Marie-Louise Nilsson. Lovsång och personlig förbön.

16.00 ”Vårt land ska bli helig mark”.   Cornelia Forsberg & Johannes Börjesson. Lovsång och personlig förbön.

Skriv ut / dela vår affisch eller banner

EFS och Salt Sydöst – Vilka är vi?
EFS, Evangeliska fosterlandsstiftelsen – är en missionsrörelse i Svenska kyrkan. Vår vision är – Människor och samhällen förvandlade av Jesus.
Salt – barn och unga i EFS. Och vi är en ideell rörelse som vill stötta och bidra till att organisera sig och skapa mötesplatser för gamla och unga att möta Gud, sig själv och sin nästa.

Du hittar mer information och kontaktuppgifter på http://www.efs.nu/sydost

*COVID-19
EFS och Salt sydöst följer folkhälsomyndighetens riktlinjer för evenemang och sammankomster. Det som gäller nu är högst 50 deltagare, möjlighet till god hygien, hjälpa till att hålla avstånd, stanna hemma vid symtom och du som tillhör riskgrupp rekommenderas att inte delta.

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång